Hi-Level 43HL560 Full Yazılım Dosyası (V1.38.23) ve Yükleme Rehberi

84 Görüntülenme
5 Yanıt
Uyducu
Uyducu Yönetici
22 mesaj 32 gün
Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Bu konuda, Hi-Level 43HL560 model televizyon için gerekli olan full yazılım dosyasını ve bu yazılımın nasıl yükleneceğine dair adım adım talimatları bulabilirsiniz. Özellikle televizyonun geç açılması, donma, yavaşlama, kanalların kaybolması veya "açılmama (bootloop)" gibi yazılımsal sorunlar yaşayan kullanıcılar için bu dosyalar çözüm sunmaktadır.

Paylaşılan yazılım, televizyonunuzun ana kartına yeniden firmware yükleyerek cihazı fabrika ayarlarına döndürür ve olası yazılımsal hataları giderir.

Yazılım Bilgileri ve Dosya İçeriği

Bu başlık altında sunulan dosyalar, Hi-Level 43HL560 model televizyonun orijinal yazılımını içermektedir.

Model: Hi-Level 43HL560
Anakart Kodu: 27946471
Yazılım Versiyonu: V1.38.23
Dosya Adı: 27946471 V1.38.23.zip

Bu sıkıştırılmış dosyanın içerisinde, televizyonunuza USB üzerinden yükleme yapmanızı sağlayacak olan yazılım dosyaları bulunmaktadır.

USB ile Yazılım Yükleme Adımları

Lütfen aşağıdaki adımları dikkatlice ve sırasıyla uygulayınız. İşlem sırasında yapılacak bir hata cihazınıza zarar verebilir.

1. Hazırlık Aşaması:
- Öncelikle boş ve en az 4 GB kapasiteli bir USB belleği FAT32 formatında biçimlendirin.
- İndirdiğiniz `27946471 V1.38.23.zip` dosyasını bilgisayarınızda bir klasöre çıkartın.
- Klasörün içinden çıkan yazılım dosyasını (genellikle "upgrade" ile başlayan bir `.bin` uzantılı dosya olacaktır) USB belleğin ana dizinine kopyalayın. Belleğin içinde başka dosya veya klasör olmamasına özen gösterin.

2. Yükleme Aşaması:
- Televizyonun fişini prizden çekin.
- Hazırladığınız USB belleği televizyonun USB girişine takın.
- Kumandanızın üzerindeki OK (Tamam) tuşuna basılı tutun.
- OK tuşuna basmaya devam ederken televizyonun fişini prize takın.
- Televizyonun ön panelindeki bekleme (standby) ışığının hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başladığını görene kadar OK tuşuna basmaya devam edin. Işık yanıp sönmeye başlayınca tuşu bırakabilirsiniz.
- Bu aşamadan sonra yazılım yükleme işlemi otomatik olarak başlayacaktır. Ekranda yükleme ilerlemesini gösteren bir bar veya bildirim belirecektir.

Önemli Notlar ve Uyarılar

- Yazılım yükleme işlemi tamamlanana kadar kesinlikle televizyonun fişini çekmeyin veya USB belleği çıkartmayın.
- Yükleme işlemi yaklaşık 5-10 dakika sürebilir. İşlem tamamlandığında televizyon genellikle kendini yeniden başlatacaktır.
- Bu işlem, televizyonunuzdaki tüm kişisel ayarları, kanal listesini ve yüklü uygulamaları silecektir. Cihaz fabrika ayarlarına dönecektir.
- Paylaşılan yazılım, belirtilen model ve anakart kodu ile tam uyumludur. Farklı bir modelde denenmesi tavsiye edilmez.
- İşlemler sırasında oluşabilecek herhangi bir sorundan dolayı sorumluluk kullanıcıya aittir.

Yazılımı başarıyla yükledikten sonra deneyimlerinizi veya karşılaştığınız sorunları bu konu altından bizimle paylaşabilirsiniz.
Yüklenen Dosyalar
27946471 V1.38.23.zip

27946471 V1.38.23.zip dosyası

12.74 MB 4 indirme
Uyducu.com.tr
Aliy
Aliy Üye
2 mesaj 6 gün
Seri numarası vs nasıl olmalı bu yazılım bütün seriler için de geçerli midir? 43hl560 benim tv min modeli ancak seri numarası donanım değişik olursa değişir mi diye merak ettim
Uyducu
Uyducu Yönetici
22 mesaj 32 gün
Aliy
Seri numarası vs nasıl olmalı bu yazılım bütün seriler için de geçerli midir? 43hl560 benim tv min modeli ancak seri numarası donanım değişik olursa değişir mi diye merak ettim

Televizyonunuzda daha önce - kart panel değişimi olmadı ise bu yazılımı kullanabilirsiniz.
Geçerli olduğu model ve kart bilgisi konuda yer alıyor..

Model: Hi-Level 43HL560
Anakart Kodu: 27946471
Son düzenleme: Uyducu - 20.11.2025 21:56
Uyducu.com.tr
Uyducu
Uyducu Yönetici
22 mesaj 32 gün
@Aliy
Anakart üstünde yazar.

veya

Uzaktan Kumandadaki Menü düğmesine basın.
Hızlı bir şekilde 4,7,2,5'e basın.

Yöntem 1
Hızlı bir şekilde {1} {3} {2} {5} tuşuna basın.

Yöntem 2
Hızlı bir şekilde {7} {9} {3} {5} tuşuna basın.
Uyducu.com.tr
Aliy
Aliy Üye
2 mesaj 6 gün
Uyducu
@Aliy
Anakart üstünde yazar.

veya

Hızlı bir şekilde 4,7,2,5'e basın.

Yöntem 1
Hızlı bir şekilde {1} {3} {2} {5} tuşuna basın.

Yöntem 2
Hızlı bir şekilde {7} {9} {3} {5} tuşuna basın.

@uyducu Ustam oncelikle tesekurler, yaptim ancak hic bir yerde anakar motherboard adi altinda bisey yazmiyor fotolari attim bi zahmet bakma sansin olur mu acaba? Simdi guncelleme yapiyoruz derken tv den de olmayalim
Son düzenleme: Aliy - 20.11.2025 22:57
Uyducu
Uyducu Yönetici
22 mesaj 32 gün
@Aliy
Bilen bir ustaya yaptırmanız sağlıklı olacaktır.
Panel sıfırlanma olacak, panel yüklemesi gerekebilir.
Son düzenleme: Uyducu - 20.11.2025 23:08
Uyducu.com.tr
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız.